لیست اختراعات ساسان محمدی
مهم ترين مسئله در اين روز ها ، مورد انرژي و بهينه سازي مصرف انرژي از جمله مصرف برق مي باشد. در اين طرح ما كولر هاي آبي محوري را به صنعت معرفي مي كنيم. در اين طرح با حذف فن سانتريفيوژ در كولرهاي آبي معمولي ، حجم كولر كاهش مي يابد. با بهره گيري از فن هاي محوري بدون كاهش كارايي ، مصرف برق نيز كاهش مي يابد همچنين مصرف آب نيز كنترل شده ، بهينه مصرف مي شود. فن محوري عمل مكش هوا و تبخير آب ، خنك كردن هوا را انجام مي دهد. در دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب در حدود 25 درصد از كولر ها، كولرهاي پشت پنجره اي مي باشد. در ايران ، در حدود 9 ميليون كولر وجود دارد با تخمين مناسب، و مقايسه مي توان متوجه شد كه تعداد قابل توجه اي از كولر ها ، پشت پنجره اي است. بنابراين استفاده از اين طرح مي تواند كاهش چشم گير مصرف انرژي ، در زمان گرما، را به همراه داشته باشد
ورود مايعات به داخل دستگاه خلاء موجب نقص اساسي و آسيب به دستگاه مي گردد. با توجه به قيمت بالا و هزينه تعمير و نگهداري استفاده از اين شير مقرون به صرفه مي باشد. در اين طرح با استفاده از شير جلوگيري از نشت مايع به درون دستگاه خلاء مشكل فوق الذكر را مرتفع نموده ايم. اين شير در مسير خروجي كيسه دستگاه خلاء و ورودي دستگاه خلاء قرار مي گيرد. به محض ورود مايع به درون شير با توجه به چگالي مايع و چگالي واشر موجود در شير ، شير مسير ورودي دستگاه خلاء را مي بندد.سطح متخلخل موجود در واشر به هواي موجود در كيسه اين امكان را مي دهد كه براحتي وارد دستگاه خلاء گردد و از طرفي سطح مخروطي شكل بالاي واشر اين امكان را فراهم مي كندكه شير با استفاده از جريان مايع سريعتر بسته شود.
طراحي و ساخت يك خودروي مخصوص كه مراحل بازيافت از نقطه جمع آوري تا نقطه تبديل به پرك را بطور اتوماتيك و در حال انتقال و بدون ايجاد آلودگي انجام مي دهد.
ايجاد يك بستر سه لايه متشكل از ماسه، پودر جاذب و خاك پودر جاذب موجود پس از هر بار آبياري، حالت ژلاتيني به خود گرفته و مازاد آب را به خاك پس مي دهد.لذا همواره رطوبت محيط را تامين مي كند.
در اين اختراع با استفاده از ضايعات Pet مخزن جديدي اختراع كرديم . در اين مخزن درپوش خاصي همراه با يك ورودي و يك خروجي تعبيه شده است. در ورودي اين مخزن با استفاده از رزين متخلخل اجازه عبور هوا را داده و از ورود مايع به دستگاه خلا جلوگيري مي كند.از طرفي ديگر در بخش خروجي شير قطع كننده جريان با جريان طبيعي مايع مسير خروج مايع را مي بندد.مخزن مورد استفاده از استحكام خوبي برخوردار بوده و نسبت به نمونه هاي قبلي فشار خلاء بالاتري را تحمل مي كند.
در كليه سيستم هاي هواي فشرده و خلا گذر مايع(آب ،روغن و...) در بعضي از مناطق زيانبار مي باشد.در اين مناطق از واتر استاپ استفاده مي شود.واتر استاپ ها در دو گروه ديناميكي و استاتيكي دسته بندي مي شوند.واتر استاپ ارائه شده يك نوع واتر استاب استاتيكي بوده كه با بهره گيري از ژل جاذب مايع ساخته شده و با قابليت اطمينان بالا و درصد گذر پايين نزديك به صفر و با هزينه كم طراحي و ساخته مي شود.از اين واتر استاپ جهت خطوط هواي فشرده، خطوط مكش و جاروبرقي هاي خانگي و صنعتي مي توان استفاده كرد.
در اين اختراع از سه ماده PVA (poly venile acid) وBorax و آهك استفاده شده است از دو مادهPVA و Borax با درصد وزني 45 درصد و از آهك 10 درصد استفاده مي گردد . لازم به ذكر است كه PVA يكي از قوي ترين جاذب هاي رطوبت بوده اما به علت گراني با Borax آن را تركيب مي كنند.اين محلول عامليت دفع ميكروب را ندارد اما چنانكه مي دانيم آهك كه تشكيل يافته از كربنات كلسيم ،با تركيب با آب علاوه بر اينكه ماده جاذب مي باشد از نشر و نمو ميكروب جلوگيري مي كند .
زمينه اختراع: بازيافت زباله 1. فرايند بازيافت پوست(چيپس و پفك و ... ) 2. مشكل موجود: عدم راهكار مناسب براي بازيافت پوست (چيپس و پفك و ... ) كه .... آن در حال حاضر دفن كردن آن مي باشد كه مدت زيادي براي تجزيه آن لازم است و تاكنون شهرداري تدبيري براي حل آن بجز دفن كردن نينديشيده است.
ايران هيچ گونه فعاليتي در رابطه با بازيافت تتراپك انجام نداده است فلسفه وجودي تتراپك قابليت بازيافت آن مي باشد كه به دليل نبود اين تكنولوژي در كشور اين ظروف بازيافت نگرديده و توسط شهرداري دفن مي گردد كه اين عمل صدمات جبران ناپذيري به محيط وارد مي كند اين اختراع قابليت بازيافت ظروف تتراپك را بر اساس جداسازي لايه هاي مختلف تتراپك كه شامل لمينيت آلمينيوم و كاغذ مي باشد
پت مخفف پلي اتيلن است كه از اين ماده براي توليد بطري استفاده مي شود طرح مطرح شده راهي است براي بازيافت ارزان بطري هاي ساخته شده از پت كه به صورت نماي خارجي مي توان استفاده كرد ابتدا پت ضايعاتي كه در اين راه كار نيازي به شستش و جدا سازي پتهاي رنگي وغير رنگي نيست به صورت پرك در آورده و با رزين و چسب مخلوط شده و با ماله بر روي ديوار كشيده مي شود و بعد از 30 ساعت به استحكام نهايي مي رسد.
موارد یافت شده: 34